A 150 éves Magyar Posta jubileumi rendezvényekkel ünnepli születésnapját, többek között a Benczúr utcában található Postamúzeumnak is helyett adó épületben és annak kertjében.

A Benczúr utcai patinás épület kertje 2017. júniusától megújult szabadtéri színpaddal várja közönségét különleges nyári koncertekre és színházi előadásokra. A Benczúr-kerti Esték programsorozat rendhagyó időutazás egyben, hiszen a posta alapításától eltelt másfél évszázad kulturális stílusait ötvözi.

Június 28-án Miklósa Erika, a világhírű opera-énekesnő a szívéhez legközelebb álló áriákból és dalokból válogat: Erkel, Verdi és Puccini leghíresebb operamelódiái mellett számos zenei meglepetés is vár majd a közönségre. A művésznő szívesen kalandozik az operett, a jazz és a musical világába, így eddigi pályafutásának színes koncertrepertoárjából is ízelítőt kaphatunk – Bernsteintől a portugál fadon át akár a Piazzolla-tangókig.

Miklósa Erika partnere Balczó Péter, a Magyar Állami Operaház kiváló tenoristája lesz, akivel az idei évadban a Traviata és a Lammermoori Lucia főszerepeiben láthatta együtt a közönség. Az esten az Óbudai Danubia Zenekart hallhatjuk Silló István vezényletével.

Megosztás: